הרשימות של אמא

עדיין לא החלטתם מה להכין לחג?

מחפשים קינוח כוסות קלאסי ופשוט להכנה שכל המשפחה תאהב? בדיוק לשם כך אנחנו כאן!

הפעם לקראת סיכום פרויקט "שולחן בלבן", קבלו מתכון טעים במיוחד לקינוחי כוסות

בטעם שכולנו הכי אוהבים- גבינה ופירורים.

לריענון הטעמים האהובים, הקינוח מגיע הפעם בתוספת טוויסט קטן-

שוקולד לבן מומס, שממתיק את הקרם במקום להשתמש בסוכר.

חוץ מזה שמדובר בקינוח טעים כל כך, הוא גם סופר פשוט וקל להכנה,

דורש 6 מרכיבים בסיסיים בלבד, ולא יותר מרבע שעה של עבודה.

אז למה אתם מחכים? קדימה למטבח!

cheesecake crumble in a glass1

החומרים ל-6-8 קינוחים:

250 גרם (שרוול) ביסקוויטים

100 גרם חמאה, מומסת

200 גרם שוקולד לבן, קצוץ

250 מ"ל (גביע) שמנת מתוקה

200 גרם (שלושת רבעי גביע ועוד כף) גבינה לבנה 9%

1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון לפירורים, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים היטב.

ממיסים במיקרוגל או על בן מארי את השוקולד הלבן, מצננים עד שהשוקולד חמים בלבד אך עדיין נוזלי.

מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה לקצפת רכה.

מוסיפים גבינה לבנה ותמצית וניל ומקציפים קצרות לקרם חלק.

מוסיפים גם את השוקולד הלבן המומס ומקציפים קצרות להטמעה.

מפזרים בתחתית כל כוס 2 כפות של פירורים, ממלאים בקרם גבינה ומפזרים מעל פירורים בנדיבות.

cheesecake crumble in a glass3