יום בחיי בריסטה באירועים

  1. היום שלי מתחיל מוקדם – או בלילה שלפני

כל אירוע מתחיל מוקדם במרכז הבריסטה, שם נשתה את קפה הבוקר הראשון שלנו ונכונן לדרך אל המקום. על קפה נעבור את תקציר האירוע שהוכן מראש, פעם נוספת.

 

  1. אני אבדוק את כל הערכה הארוזה מראש (ואארוז את הקפה הטרי טרי)

כל ערכת האירועים ארוזה יום בערך לפני המשלוח, כך שבבוקר האירוע זה רק מקרה של בדיקה פעם נוספת.

 

זה כולל אריזת הקפה שנצלה באתר במיוחד לאירוע. פולי קפה זקוקים למספר ימים למנוחה לפני ההגשה ואנחנו נארוז פולי קפה רק במיטבם.

 

אני אוודא את כל הציוד שהוא נקי ונבדק. לאחר מסומן כארוז, האריזה החוצה נבדקת שוב לפני הכניסה הסופית.

 

  1. ואז הגיע הזמן להיטען בכוחות ולצאת לאולם

ברגע שהרכב מלא ותכננתי את המסלול שלנו, הגיע הזמן ל"שיגור קפה ". ואז יוצאים לדרך!

 

  1. במקום, אנו מקימים את עגלת הקפה ובודקים שהכל תקין, ומברכים את הלקוח

בהגיענו למקום הקמנו את בר הקפה בזמן, שהוא לרוב יום לפני האירוע עצמו. אבדוק שוב את כל פרטי האירוע בטאבלט, לפני שאבדוק את הציוד כדי לוודא שאנו מוגדרים לשירות.

 

  1. הגיע הזמן להגיש קפה!

כשתגיע לפני שהאירוע יתחיל, אני אפעיל את המכונה ואלחץ את מטחנת הקפה. הכל יהיה מוכן לנו להתחיל להגיש קפה טרי ברגע שהדלתות נפתחות, אם לא לפני כן!

 

  1. לאחר מכן נמשיך להגיש לאורך כל היום עד אחרון הלקוחות

השירות מנוהל באופן מלא על ידי ועל ידי הצוות שלי באתר, ואם נצטרך להפעיל מחדש, אנו נעשה זאת מבלי שנצטרך לדבר עם הלקוח. אנו נעקוב אחר כמה משקאות אנו מכינים במדויק ונמשיך להגיש קפה טעים עד שהאורח האחרון הלך.

 

  1. ואז הגיע הזמן לארוז ולעזוב

לאחר השירות אנו נארוז ונשאיר את הכל נקי ומסודר. אנו כרגע מכונה משומנת ולכן אין צורך שהלקוחות שלנו ירדפו אחרינו בכדי להשתלב במשבצת ההמראה של המקומות. ככל הנראה נצא לפני שהם כן!