הרשימות של אמא

החופש הגדול בשיאו, וכאשר הילדים נמצאים בבית גם המטבח נאלץ לעבוד סביב השעון,

על מנת לספק לילדים שלנו 3 ארוחות טעימות ומזינות ביום.

הפעם מכינים ארוחת בוקר קלה להכנה ומפנקת שילדים ומבוגרים כאחד ישמחו לזלול-

וופל בלגי חם וטרי מתערובת בחושה שיהיו אצלכם על הצלחת במקסימום רבע שעה של עבודה.

במסגרת חודש גדוש במתכוני בריאות מנצחים, הוופלים הללו יתאימו לכולם-

הם אינם מכילים לקטוז וללא גלוטן כלל, זאת בזכות שימוש במשקה שקדים אורגני, שמן קוקוס אורגני וקמח ללא גלוטן. הוופלים מתקבלים במתיקות מעודנת, וישמשו כארוחת בוקר כיפית ונהדרת עם הילדים,

שאפשר להגיש לצד שלל פירות קיץ צבעוניים, וממרחים או רטבים שהילדים אוהבים.

non gluten waffle2

החומרים ל-12 וופלים:

600 מ"ל (2 כוסות וחצי) משקה שקדים אורגני

50 גרם שמן קוקוס אורגני, בטמפרטורת החדר

65 גרם (שליש כוס) סוכר

1 כף תמצית וניל

קורט מלח

3 ביצים L

300 גרם (2 כוסות ו-2 כפות) קמח ללא גלוטן

2 כפיות אבקת אפיה

non gluten waffle3

אופן ההכנה:

1.יוצקים לקערה גדולה משקה שקדים ומחממים במיקרוגל עד שהמשקה חמים למגע.

2.מוסיפים שמן קוקוס, סוכר, תמצית וניל וקורט מלח וטורפים לתערובת חלקה.

מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם וטורפים היטב.

3.מנפים פנימה קמח ללא גלוטן ואבקת אפייה וטורפים לבלילה חלקה מגושים.

4.מחממים מכשיר וופל חשמלי או מחבת להכנת וופלים, יוצקים מהבלילה בנדיבות פנימה בעזרת מצקת כך שממלאה את השקעים, סוגרים את המכשיר ואופים או מטגנים את הוופלים משני הצדדים עד להשחמה. מגישים עם דבש או מייפל ופירות טריים.

non gluten waffle4